Tehnicianul echipei Bayern Munchen, Hans-Dieter Flick, a declarat duminică seară, după câştigarea Ligii Campionilor, că este mândru de echipa sa şi că victoria din finala cu Bayern Munchen este meritată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt mândru de echipă. Ce s-a întâmplat în ultimele zece luni a fost senzaţional. Ar trebui să sărbătorim aşa cum trebuie, merităm asta. Mulţumesc întregii echipe. Sunt atât de mulţi oameni care au ajutat.... Acest succes le aparţine tuturor. Cred că am meritat să câştigăm în special datorită reprizei a doua. Avem jucători hotărâţi să câştige şi asta este ce îţi trebuie ca antrenor”, a spus Flick.

Formaţia Bayern Munchen a învins, duminică, la Lisabona, echipa Paris Saint-Germain, scor 1-0, şi a câştigat Liga Campionilor pentru a şasea oară în istorie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.