Cristofor Aldea-Teodorovici, fiul lui Ion Aldea-Teodorovici şi al Doinei Aldea-Teodorovici, va intona cele două imnuri naţionale la meciul amical Moldova – România, programat la ora 20.30, pe stadionul Zimbru din Chişinău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Organizatorii partidei au pregătit o surpriză pentru această seară. Cele două imnuri de stat, al Moldovei şi al României, vor fi cântate de Cristofor Aldea-Teodorovici, fiul lui Ion Aldea-Teodorovici şi al Doinei Aldea-Teodorovici”, a precizat FRF pe site-ul oficial.

Doina şi Ion Aldea-Teodorovici s-au stins din viaţă într-un tragic accident de maşină, în 1992, pe teritoriul României, la Coşoreni.

La meciul de la Chişinău sunt aşteptaţi 8.500 de spectatori, aceasta fiind capacitatea maximă a arenei Zimbru din Chişinău. 350 de români şi-au achiziţionat bilete în sectorul oaspeţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.