Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Svhumacher, a ratat al doilea podium din carieră în Formula 2, după ce i-a pornit stingătorul de incendiu şi i-a umplut cockpitul de spumă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, în cursa de sprint din Austria, Schumacher jr. a plecat de pe poziţia a cincea grilei şi a ajuns pe locul 3, în turul 12 din 28.

Însă în turul 15, extinctorul din maşina pilotului german de 21 de ani a pornit şi a început să arunce spumă pe bordul şi pe volanului monopostului Prema Racing. În scurt timp, cockpitul s-a umplut de spumă şi Schumacher jr. a fost nevoit să se retragă definitiv la boxe.

Mick Schumacher a ratat podiumul şi sâmbătă, în cursa de bază, pentru 139 de miimi de secundă.

Tânărul pilot este la al doilea sezon în Formula 2. Anul trecut, el a ocupat locul 12 în clasamentul general, având cea mai bună clasare, locul I, în Ungaria, la sprint.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.