Atacantul brazilian Neymar este urmărit de autorităţile fiscale spaniole pentru taxe neplătite de 35 de milioane de euro, informează El Mundo, citat de presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiscul spaniol a notificat un tribunal din Barcelona că va confisca suma de 26 de milioane de euro ce reprezintă un bonus pe care FC Barcelona trebuia să i-l achite lui Neymar pentru ultima prelungire a contractului.

Cu an înainte de a pleca la PSG, Neymar şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona. Potrivit unei clauze din noua înţelegere, clubul catalan trebuia să-i achite jucătorului un bonus de prelungire.

În vara anului 2017, PSG a plătit clauza de reziliere a contractului fotbalistului cu Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro şi jucătorul a plecat la Paris. Din acest motiv, catalanii au decis să nu-i mai plătească 26 de milioane de euro, sumă rămasă din bonus.

Jucătorul a dat în judecată clubul "blaugrana", cerând cei 26 de milioane de euro, iar fiscul spaniol a notificat tribunalul pe rolul căruia se află această speţă că, în cazul în care va decide în favoarea atacantului, banii vor fi confiscaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.