Formaţia Fiorentina a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Benevento, în etapa a XXVII-a a campioantului italian de fotbal. Acesta a fost primul meci jucat de echipa toscană după decesul căpitanului Davide Astori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unicul gol al meciului a fost marcat de Toşca, în minutul 25.

Fundaşul Alin Toşca a fost integralist la Benevento.

Înainte de fluierul de start fanii şi jucătorii au adus un omagiu fostului căpitan al formaţiei Davide Astori.

Jucătorii echipei gazdă au intrat pe teren îmbrăcaţi toţi în tricoul cu numărul 13, purtat de Davide Astori. Ei au afişat un banner cu mesajul "Ciao, Davide". Un alt banner, de dimensiuni foarte mari, a fost pus pe teren înaintea partidei, având mesajul "Capitano per sempre" (căpitan pentru totdeauna). În minutul 13, partida a fost întreruptă, iar fanii din peluză au afişat o frumoasă coregrafie, în violet alb şi roşu, formând din cartoane mesajul "Davide 13".

Davide Astori a murit în urmă cu o săptămână, la vârsta de 31 de ani, la Udine, unde se afla cu Fiorentina pentru un meci din Serie A. În urma autopsiei s-a stabilit că jucătorul a murit din cauze naturale, având o problemă cardiacă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.