Americancele Sloane Stephens, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 14, câştigătoarea ultimei ediţii a US Open, şi Madison Keys, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, finalistă la Flushing Meadows, au fost eliminate în prima manşă a turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stephens, aflată pe partea de tablou a liderului WTA, Garbine Muguruza, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-2, 6-2, de chinezoaica Qiang Wang, locul 55 WTA, într-o oră şi zece minute. Wang va evolua în turul al doilea cu Sorana Cîrstea, locul 46 WTA.

Keys, aflată pe partea de tablou a Simonei Halep, locul 2 WTA, pe care o putea întâlni în semifinale, a pierdut, cu 2-6, 6-7 (4), meciul disputat cu compatrioata ei Varvara Lepchenko, locul 76 WTA, venită din calificări, după un meci de o oră şi 48 de minute

Lepchenko poate juca împotriva Monică Niculescu, locul 65 WTA, dacă românca va trece, tot luni, de olandeza Kiki Bertens, locul 30 WTA.

Atât Stephens, cât şi Keys s-au aflat pentru prima dată pe teren la un turneu după finala de la US Open, pe care prima jucătoare a câştigat-o cu 6-3, 6-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.