Primăria Parisului şi surse din cadrul poliţiei au anunţat că în capitala Franţei nu vor fi organizate zone dedicate fanilor, duminică, în ziua finalei Ligii Campionilor, dintre PSG şi Bayern Munchen, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Annei Souyris, oficial din cadrul primăriei Parisului, primarul Anne Hidalgo nu este de acord să existe fan zone-uri.

În zona Parisului, situaţia sanitară este din ce în ce mai tensionată, din cauza coronavirusului.

“Trebuie să existe o sărbătoare, dar trebuie să ne obişnuim să sărbătorim altfel”, a spus Souyris, care a recomandat să fie grupuri mici de cel mult zece persoane, în locuri în care se poate respecta distanţarea socială.

Anne Souyris a precizat că propunerea organizării de fan zone-uri, venită miercuri din partea ministrului delegat al Sportului, Roxana Mărăcineanu, este una “proastă, care nu reflectă şi nu are sens din punct de vedere sanitar”.

Mii de fani au sărbătorit, marţi seară, la stadionul Parc des Princes şi pe Champs-Elysees, calificarea echipei Paris Saint-Germain în finala Ligii Campionilor.

Finala Ligii Campionilor, PSG – Bayern Munchen, va avea loc duminică seară, la Lisabona.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.