Clubul UTA Arad a anunţat, miercuri, că l-a achiziţionat pe atacantul croat Filip Dangubic, în vârstă de 26 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt fericit să fac parte din acest proiect, sunt bucuros că am venit aici, la unul dintre cele mai mari cluburi ale României, cu multă istorie. Ştiu că a câştigat 6 titluri şi două Cupe ale României şi abia aştept să debutez şi să ajut această echipă. Voi da 100% atât la antrenamente, cât şi la meciurile oficiale şi sper să ne îndeplinim obiectivul.”, a declarat Dangubic.

Filip Dangubic va fi prezent în această seară la evenimentul de pe Arena ”Francisc Neuman”, alături de tot staff-ul arădean şi colegii săi din lot. Meciul de prezentare împotriva Ripensiei Timişoara va începe de la ora 19:00. 

”Sunt convins are calităţile necesare să ajute echipa în ceea ce ne propunem cel puţin pe aceste detaliu al eficienţei în atac. Este un jucător care poate îndeplini şi acel rol de număr 9 dar are şi mobilitatea necesară pentru a intra în combinaţii. Este un jucător care poate contribui foarte mult la ceea ce înseamnă dezvoltarea atacului poziţional, iar ceea ce îmi doresc eu este să fie eficient, pentru că până la urma este sarcina unui atacant.”, a afirmat tehnicianul Laszlo Balint.

Născut la Rijeka, Filip Dangubic a început fotbalul la echipa din oraşul său pentru care a evoluat până în 2018. Au urmat apoi Pomorac, Krka, Krsko, Celje, Spartak Trnava, Senica, Chindia Târgovişte şi, din nou, Celje. A evoluat pentru toate reprezentativele de juniori ale ţării sale, inclusiv selecţionata U21. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.