FIFA va organiza, la 30 septembrie, o consultare online cu asociaţiile sale membre cu privire la controversatul plan de a găzdui Cupa Mondială la fiecare doi ani, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aceasta va fi una dintre numeroasele oportunităţi de a stabili o dezbatere deschisă şi constructivă la nivel global şi regional în următoarele luni", a precizat FIFA, într-un comunicat de presă. Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a promis că o decizie în acest sens va fi luată până la sfârşitul anului.

Posibilitatea unei Cupe Mondiale la fiecare doi ani, în loc de patru ani, este un proiect luat în considerare de FIFA de câteva luni.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Un grup de lucru condus de antrenorul Arsene Wenger examinează cum ar trebui să arate programul meciurilor în următorii ani. Potrivit fostului manager al clubului Arsenal, ar trebui să existe o importantă competiţie internaţională în fiecare an: o ediţie a Cupei Mondiale la fiecare doi ani, alternând cu campionatele continentale precum Euro.

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, s-a exprimat deja împotriva proiectului, la fel ca numeroase organizaţii ale suporterilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.