FIFA a deschis o procedură disciplinară împotriva Federaţiei Ruse de Fotbal, după ce fani ruşi au avut un compartament rasist la meciul amical cu Franţa, de la Sankt Petersburg, a anunţat un purtător de cuvânt al forului mondial, citat de lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Insulte rasiste au fost auzite, la 27 martie, la meciul amical Rusia-Franţa, scor 1-3, de la Sankt Petersburg, împotriva jucătorilor Ousmane Dembele şi Paul Pogba.

În a doua repriză a meciului din Rusia s-au auzit strigăte imitând maimuţa vizându-l pe Ousmane Dembele, în momentul în care acesta se pregătea să execute un corner, iar aceleaşi sunete s-au auzit şi în momentul în care Paul Pogba era la balon în minutul 73.

Rusia găzduieşte Cupa Mondială de fotbal în perioada 14 iunie - 15 iulie. Şapte meciuri, între care o semifinală şi meciul pentru locul 3, sunt programate la Sankt Petersburg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.