Slecţionerul Portugaliei, Fernando Santos, a vorbit de un rezultat nedrept după înfrângerea suferită de echipa lui în meciul cu Belgia, sinonimă cu eliminarea de la Euro-2020, încă din faza optimilor de finală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un rezultat nedrept, dar este fotbal. Este aceeaşi poveste ca la Cupa Mondială din 2018 împotriva Uruguayului (n.r. - Portugalia a fost eliminată cu 2-1 în optimi). Şi acela a fost un rezultat nedrept. Toată lumea este tristă, eu sunt trist, oamenii din Portugalia sunt trişti. Unii jucători plângeau în vestiar, se întâmplă în acest gen de situaţii. Mă simt frustrat, dar cu toţii ar trebui să fim mândri de aceşti jucători, pentru că au dat totul. Au făcut totul pentru a câştiga. Jucătorii sunt foarte frustraţi, dar portughezii pot fi mândri de ceea ce au făcut astăzi. Nu va fi uşor de a-i ridica pe jucători. Au făcut un meci incredibil, am avut şanse ... Belgia a şutat de şase ori la poartă şi a tras o singură dată pe poartă (n.r. - la gol), iar noi am tras de 29 de ori la poartă, dar mingea nu a vrut să intre. Jucătorii au făcut totul pentru a aduce bucurie portughezilor. Nu am câştigat, dar am fi meritat să câştigăm. Jucătorii mei au dovedit că pot învinge pe oricine. (n.r. - despre Ronaldo) Uitaţi-vă la statistici: a marcat cinci goluri. A muncit mult, nu a marcat, dar a făcut orice altceva. A fost un adevărat căpitan. A dat totul, a încercat să schimbe cursul jocului, să revenim, dar nu a reuşit. Nu cred că există o problemă cu Ronaldo", a spus Santos, potrivit lequipe.fr.

Reprezentativa Belgiei s-a calificat, duminică seară, în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal, eliminând în optimi deţinătoarea trofeului, Portugalia, scor 1-0, pe stadionul La Cartuja din Sevilla.

Golul a fost marcat de Thorgan Hazard ’42.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.