Selecţionerul Poloniei, Fernando Santos, a fost demis miercuri de la conducerea naţionalei, a anunţat Federaţia Poloneză de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicianul portughez Fernando Santos (68 de ani) a fost destituit la trei zile după înfrângerea suferită de Polonia în faţa Albaniei, scor 0-2. „Aş dori să-i mulţumesc antrenorului Fernando Santos pentru munca depusă cu echipa noastră naţională şi să-i urez succes în următoarele provocări sportive”, a declarat preşedintele Federaţiei Poloneze (PZPN), Cezary Kulesza.

„Chiar dacă ne încheiem cooperarea, sunt recunoscător că am condus echipa naţională şi urez toate cele bune Poloniei şi oamenilor săi, care m-au primit atât de bine”, a declarat Fernando Santos.

Bilanţul lui Santos la naţională Poloniei este de trei victorii şi trei înfrângeri. Aceste trei eşecuri au complicat foarte mult misiunea de calificare a naţionalei lui Robert Lewandowski la Euro 2024. Polonia este pe locul al patrulea în Grupa E. „Alegerea unui nou manager este acum prioritară, îi vom anunţa identitatea în curând”, a adăugat preşedintele PZPN.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.