Federaţia Franceză de Fotbal (FFF) a anunţat că o parte din încasările de la meciurile amicale cu Africa de Sud şi Coasta de Fildeş vor fi donate UNICEF, în beneficiul copiilor din Ucraina, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FFF a anunţat că va dona un euro "pentru fiecare bilet vândut" la amicalele cu Coasta de Fildeş, joc programat, vineri, la Marsilia, şi cu Africa de Sud, de marţea viitoare, de la Lille, "în beneficiul victimelor conflictului din Ucraina".

Stadionul Velodrome, care are peste 65.000 de locuri, ar trebui să fie plin la jocul de vineri. La Stadionul Pierre-Mauroy din Lille partida este deja "sold-out", cu 50.000 de spectatori aşteptaţi.

Tricourile purtate de jucătorii francezi la meciul împotriva Africii de Sud vor fi, de asemenea, scoase la licitaţie şi "încasările vor fi, de asemenea, donate UNICEF, ca parte a acţiunii sale umanitare în Ucraina”, a adăugat FFF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.