Federaţia Daneză de Fotbal a anunţat, joi, că lui Christian Eriksen i se va implanta un defibrilator cardiac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După ce lui Christian i s-au făcut diverase investigaţii, s-a decis că el ar trebui să aibă un ICD (defibrilator). Dispozitivul este necesar după un atac de cord cauzat de tulburări de ritm cardiac. Christian a acceptat soluţia şi planul a fost confirmat de specialişti în plan naţional şi internaţional, care recomandă cu toţii acelaşi tratament. Îi încurajăm pe toţi să le ofere lui Christian şi familiei sale linişte şi intimitate în perioada următoare”, este declaraţia postată în social media de federaţie.

La meciul Danemarcei cu Finlanda, de la Euro-2020, Eriksen s-a prăbuşit pe teren cu puţin înainte de finalul primei reprize. Jucătorului i s-a făcut câteva minute masaj cardiac, după care i s-a administrat şi un şoc electric. În prezent, fotbalistul este internat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.