FCSB a anunţat, marţi, că toţi membrii stafului şi toţi jucătorii, cu excepţia celor testaţi pozitiv cu coronavirus săptămâna trecută, au fost retestaţi, şi că rezultatele sunt negative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“FCSB anunţă că toţi membrii staff-ului şi jucătorii noştri, cu excepţia celor patru fotbalişti depistaţi pozitiv cu virusul SARS-COV-2 săptămâna trecută, au fost retestaţi în cursul acestei zile. Din fericire, rezultatele tuturor au fost negative, astfel încât aceştia au primit permisiunea Direcţiei de Sănătate Publică de a relua pregătirea centralizată. În ceea ce-i priveşte pe jucătorii depistaţi pozitiv, aceştia se află în carantină şi urmează întocmai protocolul impus de Direcţia de Sănătate Publică”, se arată pe pagina de Facebook a clubului..

Săptămâna trecută, clubul bucureştean a anunţat că Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea şi Alexandru Pantea au fost testaţi pozitiv cu Covid-19.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.