Tehnicianul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu a făcut deplasarea în Danemarca doar pentru a face act de prezenţă, ci este pregătită să obţină calificarea în play-off-ul Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am venit aici cu obiectivul de a ne califica în faza următoare. Nu am venit doar să jucăm. Ştim că va fi greu. Jucătorii sunt pregătiţi bine şi sunt motivaţi. Suntem pregătiţi. Am venit aici ca să ne calificăm în faza următoare. Este un meci între două echipe de calitate. Trebuie să fim concentraţi. Trebuie să fim serioşi 90 de minute. Doar aşa putem obţine calificarea”, a spus Charalambous.

El consideră că ratarea calficării nu ar fi o tragedie: “Nu, acesta este fotbal. Nu este o tragedie. Aşa este viaţa. Uneori exagerăm prea tare. Este un joc”.

FCSB va întâlni echipa Nordsjaelland, joi seară, în deplasare, de la ora 20.00, în manşa secundă a turului trei preliminar al Conference League. În tur, scorul a fost 0-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.