FCSB a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), echipa FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Iulian Cristea '3, Man '15, Buş '32, Moruţan '34, Tănase '72.

Min. 3, 1-0: Cristea a marcat spectaculos din cădere şi din poziţie uşor lateral dreapta, cu un şut pe sus, la coluţul lung, de la aproximativ zece metri;

Min. 15, 2-0: Man a profitat de o eroare a lui Viera, l-a driblat Figueiredo şi a înscris în poarta goală, din coluţul stâng al careului mic;

Min. 32, 3-0: După o nouă eroare a lui Vieira, Buş a scăpat pe contraatac pe partea stângă şi a marcat cu un şut la colţul lung, din marginea careului mare;

Min. 34, 4-0: Man a centrat în faţa porţii şi Moruţan a împins balonul în poartă din careul de şase metri;

Min. 72, 5-0: După un "un-doi" cu Man, Tănase a şutat la poartă, dar Figueiredo a respins în faţă. Tot Tănase a reluat apoi în plasă.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Vlad - Creţu (Ov. Popescu '81), Cristea, Miron, Panţîru (Briceag '73) - Tănase (Oaidă '73), Simion (Şut '65), Vînă - Man, Buş (C. Dumitru '46), Moruţan. Antrenor Anton Petrea;

Hermannstadt: Figueiredo - Scarlatache (Bastos '59), Viera, I. Stoica, Opruţ - Caiado, Dâlbea (Alhassan '58), Pires (Fortes '58), Florică (Addae '5) - David Mayoral, Joalisson (Mustivar '75). Antrenor Ruben Albes.

Cartonaşe galebene: Vînă '83 / Dâlbea '7, Viera '39, Alhassan '83.

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Mircea Orbuleţ şi Daniel Mitruţi - George Cătălin Găman;

Observator de arbitri: Cristian Nica.

În urma acestui rezultat, FCSB a revenit pe locul 2, cu 18, puncte, la egalitate cu CFR Cluj, de pe locul 3. Pe primul loc se află CS Universitatea Craiova, cu 21 de puncte.

FC Hermannstadt a coborât de pe locul 8 pe locul 11, cu zece puncte. Patru echipe au câte zece puncte, Academica Clinceni, FC Viitorul, FC Voluntari şi FC Hermannstadt, ele fiind despărţite de golaveraj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.