FCSB şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0, derbiul etapei a X-a a Ligii I, disputat, duminică, pe Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paşcanu, transferat de la Leicester, a debutat la CFR Cluj, după ce a fost nevoit să intre pe teren, pentru respectarea regulii jucătorilor sub 21 de ani, în urma accidentării lui Costache.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Cristea, Planici, Panţîru - O. Popescu, Pintilii (Fl. Tănase '45), Oaidă - A. Popa (Gnohere '46), Tsoumou (Vînă '74), F. Coman. Antrenor Bogdan Argeş Vintilă;

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Boli, Camora - Itu (Bordeianu '66), Hoban, Culio - Deac, Omrani (Rondon '86), Costache (Paşcanu 71). Antrenor Alin Minteuan (antrenorul principal Dan Petrescu, suspendat, nu a fost prezent la Bucureşti).

Cartonaşe galbene: Cristea '45, Tsoumou '60, Panţîru '90+1 / Bordeianu '90+5.

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Octavian Şovre şi Sebastian Eugen Gheorghe - Iulian Dima;

Observatori: Augustus Constantin şi Mircea Călin.

În urma acestui rezultat, FCSB urcă de pe locul 9, cu 11 puncte, iar CFR se menţine pe primul loc, cu 21 de puncte, urmată de CSU Craiova, cu 19 puncte.

FC Viitorul, 18 puncte, locul 3, va putea egala echipa de pe primul loc, dacă va câştiga meciul de luni, de pe teren propriu, cu Poli Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.