FCSB a postat, joi seară, pe Facebook imagini de la partida disputată în urmă cu o zi de echipa antrenată de Anton Petrea în stagiul din Antalya, oferind totodată şi detalii legate de meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“FCSB a încheiat stagiul de pregătire din Antalya cu o partidă amicală disputată împotriva celor de la Kemerspor, în cadrul turneului Corendon Cup. Roş-albaştrii au câştigat cu 3-2 partida disputată la Gloria Sports Arena, golurile echipei noastre fiind reuşite de Ionuţ Vînă, care a deschis scorul în minutul 15, respectiv Răzvan Oaidă, care a înscris în minutele 25 şi 55”, se arată pe pagina de Facebook a FCSB.

Anton Petrea a folosit următoarea formulă de echipă împotriva Kemerspor: Târnovanu - Ov. Popescu, Ciuciulete, Soiledis, Pantea - Şut - Oaidă, Vînă - Buziuc, Fulga, Oct. Popescu. La pauza meciului au intrat Udrea, Niţă şi Perianu, care i-au înlocuit pe Târnovanu, Oct. Popescu şi Şut.

Delegaţia FCSB a revenit joi după-amiază în Bucureşti, unde o va întâlni vineri seară pe Astra Giurgiu, în Liga 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.