Formaţia FCSB a învins, joi, cu scorul de 4-1, echipa Concordia Chiajna, într-un meci amical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gabriel Simion a deschis scorul în minutul 11, cu un şut din afara careului, iar Hamza Younes a egalat în minutul 31, dintr-o lovitură de pedeapsă. Acesta a fost scorul primei reprize, în condiţiile în care Florin Tănase a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 4.

Răzvan Oaidă a făcut 2-1 în minutul 48, iar Ionuţ Vînă a majorat diferenţa după zece minute, dintr-un penalty obţinut de Alexandru Musi. Cristian Dumitru a închis tabela în minutul 87, cu un şut de la 18 metri.

Dinu Todoran a folosit două echipe în cele două reprize ale partidei. Tehnicianul a început partida cu Vlad - Haruţ, A. Creţu, Vucur, Cordea - Simion, Moruţan, Olaru - Oct. Popescu, Stoica, Tănase (cpt). În partea a doua, roş-albaştrii au evoluat în următoarea formulă: Straton - V. Creţu, Cristea (cpt), Radunovic, Pantea - Perianu, Vînă, Oaidă - Niţă, Dumitru, Musi.

Următoarea partidă amicală a FCSB este programată sâmbătă, începând cu ora 16:30, împotriva Chindiei Târgovişte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.