Formaţia FCSB a învins, vineri, cu scorul de 5-1, echipa AS FC Buzău, într-un meci amical disputat cu spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile echipei FCSB au fost marcate de Răzvan Oaidă (4'), Alexandru Musi (68'), Stipe Vucur (71'), Cristian Dumitru (74') şi Ionuţ Vînă (87').

Unicul gol al buzoienilor a fost marcat de Cristian Ciobanu, din penalty, în minutul 21.

Aproximativ 1000 de suporteri au asistat la debutul noii echipe a Buzăului pe teren propriu în sezonul de amicale de dinaintea începerii campionatului Ligii a II-a. Adversarul ASFC Buzău, FCSB a avut darul să atragă suporterii însă nu într-un număr atât de mare precum sperau organizatorii din cele 5000 de bilete doar 1000 găsindu-şi cumpărători.

De asemenea, o parte din vină poate fi pusă şi pe seama restricţiilor impuse mulţi buzoieni făcând calea întoarsă la casele de bilete când au aflat că nu vor putea intra în stadion fără dovada vaccinării sau a unui test antiCovid.

În ciuda avertismentelor aproape nici un buzoian prezent în tribune nu a purtat masca de protecţie iar apelurile crainicului vizavi de purtatul măştii stârneau zâmbete în rândul acestora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.