FCSB a anunţat, vineri, că are un autocar nou, pe care îl va folosi atât pentru meciurile de pe teren propriu cât şi pentru cele din deplasare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Delegaţia FCSB a pornit vineri spre Mediaş, unde jucătorii lui Anton Petrea o vor întâlni sâmbătă pe Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa numărul 19. Roş-albaştrii au făcut deplasarea la bordul unui autocar Setra S517 HDH personalizat în culorile clubului, pe care echipa noastră îl va folosi de acum încolo atât la meciurile de acasă, cât şi la cele din deplasare, în baza unui parteneriat încheiat cu Tarsin. Colaborarea dintre FCSB şi compania de transport Tarsin este una mai veche, însă ea a căpătat un caracter permanent începând cu această lună”, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

FCSB va întâlni echipa Gaz Metan Mediaş, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20.30, în etapa a XIX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.