FC Voluntari a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Chindia Târgovişte, în etapa a XII-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, nou-promovata a depăşit echipele Dinamo şi FCSB în clasament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A marcat Rodriguez (autogol), în minutul 32.

Min.32, 0-1: Raţă a centrat din corner, Florea a deviat balonul, care l-a lovit în cap pe Rodriguez şi a intrat în propria poartă.

Au evoluat următoarele echipe:

FC Voluntari: Mitrev - Costin, I. Balaur, Rodriguez, A. Vlad - M. Căpăţînă, Gorobsov (Harrer '84), Laidouni - Gheorghe (Măţan '60), Ţîră, Ebralidze (D. Benzar '72). Antrenor Cristiano Bergodi;

Chindia: Aioani - Martac, Piţian, Leca, Neciu (Novac '67) - Ivancici (D. Dumitraşcu '61), Raţă (Voduţ '75), O. Bic, Neguţ - D. Florea, Dumiter. Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Balaur '65 / Bic '35, Raţă '50, Neciu '53, Ivancici '56, Aioani '69, Florea '72.

Arbitri: Cătălin Popa - Valentin Avram, Marius Nicoară - Adrian Cojocaru;

Observatori: Costin Toma şi Romulus Chihaia.

În clasament, Chindia a acumulat 15 puncte şi a urcat de pe locul 11 pe 9, depăşind la golaveraj FCSB, locul 10, şi pe Dinamo, locul 11, cu 14 puncte. Târgoviştenii sunt la egalitate de puncte cu Sepsi, locul 7, şi Astra, locul 8.

FC Voluntari rămâne pe ultimul loc, 14, cu cinci puncte.

Ultimul meci al etapei, Astra Giurgiu - FC Hermannstadt, se va disputa tot luni, de la ora 20.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.