FC Viitorul negociază cu gruparea belgiană Standard Liege pentru cedarea atacantului Denis Drăguş la echipa de pe Stade de Sclessin, a scris, marţi, ediţia online a cotidianului La Derniere Heure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, Standard oferă două milioane de euro plus un procent dintr-o eventuală revânzare pentru jucătorul clubului patronat de Gheorghe Hagi.

Dacă transferul se va perfecta, Drăguş va fi adversar în campionatul belgian cu fostul său coechipier Ianis Hagi, cedat în această vară de Viitorul la Genk.

Antrenorul Gheorghe Hagi a admis că Drăguş poate pleca în acestă vară de la Viitorul.

Drăguş are 20 de ani şi este component al naţionalei under 21 a României. El nu a jucat la turneul final din Italia deoarece a fost accidentat. Drăguş are şi două selecţii la echipa de seniori a României.

La Standard Liege a jucat până la finalul sezonului trecut mijlocaşul Răzvan Marin, care a fost transferat la Ajax Amsterdam.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.