FC Viitorul a anunţat, vineri, că toate rezultatele testelor pentru coronavirus făcute începând din data de 16 mai sunt negative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lotul de jucători, staful tehnic şi cel administrativ au fost testaţi ultima dată miercuri.

“Astăzi au fost trimise rezultatele, care ca şi la precedentele testări efectuate începând cu 16 mai, sunt negative pentru toţi jucătorii, membrii staff-ului tehnic şi administrativ implicaţi în desfăşurarea partidelor din Liga 1. Suntem responsabili în această perioadă dificilă, în care ne protejăm atât pe noi cât şi pe cei din jurul nostru!”, se arată pe site-ul grupării constănţene.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

FC Viitorul va disputa, sâmbătă, de la ora 18.00, pe teren propriu, meciul din etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I, cu Chindia Târgovişte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.