FC Rapid a anunţat, miercuri, într-un comunicat, că Daniel Niculae nu deţine în acest moment calitatea de preşedinte al clubului, în şedinţa de săptămâna trecută a Consiliului de Administraţie unul dintre membri votând negativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Având în vedere informaţiile apărute în presa sportivă referitoare la revenirea lui Daniel Niculae în cadrul clubului, pentru claritate, menţionăm că în momentul de faţă dl. Daniel Niculae nu deţine calitatea de preşedinte de club al Rapid.

În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al Rapid din data de 13.04.2021, având pe ordinea de zi numirea dlui. Daniel Niculae în funcţia de Preşedinte de Club, acesta nu a putut fi numit în funcţie ca urmare a votului negativ primit din partea unuia dintre membrii Consiliului de Administraţie.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Cu toate acestea, dorim să precizăm că acţionarii majoritari ai Rapid sprijină în mod ferm colaborarea cu Daniel Niculae în cadrul clubului, iar până la clarificarea situaţiei şi îndeplinirea tuturor formalităţilor referitoare la numirea sa într-o funcţie oficială, acesta va rămâne alături de Rapid prin oferirea de consultanţă acţionarilor majoritari”, se arată în comunicatul de pe site-ul fcrapid.ro.

FC Rapid anunţase revenirea lui Niculae la club în calitate de preşedinte în data de 3 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.