Gruparea FC Porto a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că portarul Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la antrenament, el fiind transportat la spital. Clubul portughez a precizat că problema cardiacă a jucătorului a fost rezolvată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Iker Casillas a suferit un infarct miocardic acut în timpul antrenamentului de astăzi, de la Centrul Sportiv din Olival. Şedinţa de antrenament a fost întreruptă rapid pentru ca jucătorul să primească ajutor. El se află acum la Hospital CUF Porto. Casillas este bine, iar problema cardiacă a fost rezolvată", a anunţat FC Porto.

Cotidianul As notează că portarul a simţit o puternică durere în piept, fiind scos de la antrenament pe targă şi examinat de medicul echipei, care a decis transportarea imediată a jucătorului la spital.

El nu va mai juca în acest sezon.

Casillas, în vârstă de 38 de ani, joacă la FC Porto din 2015, după ce a fost transferat de la Real Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.