În perioada 10-24 ianuarie, FC Hermannstadt va efectua un stagiu de pregătire sportivă centralizată în zona Marbella, Spania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest interval, echipa va disputa patru meciuri amicale contra unor echipe din Elveţia, Ungaria, Federaţia Rusă şi Croaţia.

Este vorba despre FC Winterthur, locul 6 din Challenge League, a doua competiţie ca importanţă din fotbalul elveţian – 14.01.2020, Puskás Akadémia FC, locul 4 din prima ligă a Ungariei – 17.01.2020, FK Krasnodar, echipa de pe locul 2 din prima ligă a Federaţiei Ruse, care are în lot 11 jucători internaţionali şi a participat în cadrul grupelor Europa League din acest sezon – 20.01.2020, respectiv  NK Osijek, locul 4 în primul eşalon fotbalistic din Croaţia – 23.01.2020.

Reunirea lotului A.F.C. Hermannstadt este programată pentru luni, 6 ianuarie, la Stadionul Municipal Sibiu.

Clubul sibian precizează că până la plecarea în cantonamentul din Spania va fi anunţată numirea unui nou antrenor principal al echipei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.