FC Hermannstadt a anunţat, vineri, că în urma celor mai recente teste Covid-19 s-au descoperit 15 cazuri de infectare: 10 fotbalişti şi cinci membri ai stafului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din păcate, la ultimele testări COVID-19 efectuate în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, au fost depistate 15 persoane pozitive din care 10 fotbalişti şi 5 membri ai staff-ului A.F.C.Hermannstadt. La aceştia se adaugă şi celelalte cazuri înregistrate la testarea precedentă”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

FC Hermannstadt a informat LPF şi DSP Sibiu cu privire la această situaţie epidemiologică şi a solicitat reprogramarea meciului cu FC Viitorul.

“Cel mai probabil, în cursul acestei zile vom primi un răspuns în acest sens. În prezent, atât fotbaliştii şi membrii staffului FCH depistaţi pozitiv, se află în izolare şi au început tratamentul recomandat de specialiştii DSP”, a adăugat FC Hermannstadt.

Meciul FC Viitorul – FC Hermannstadt este programat duminică, la ora 18.00, în etapa a XII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.