Formaţia FC Hermannstadt a anunţat, luni, că i-a transferat pe jucătorii portughezi Alves Miranda Jailton ”Kuca” şi Pedro Manuel da Silva Moreira.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi au semnat cu FC Hermannstadt contracte valabile până la finalul sezonului 2018/2019, cu posibilitate de prelungire.

Alves Miranda Jailton ”Kuca” are 29 de ani şi va evolua pe postul de aripă stânga. Kuka are în palmares 17 selecţii şi două goluri în naţionala de seniori. Jucătorul a adunat aproape 100 de meciuri şi 17 goluri în primul eşalon din Portugalia, dar şi 12 jocuri şi două goluri în Europa League cu Estoril şi Belenenses.

Pedro Manuel da Silva Moreira are tot 29 de ani şi este mijlocaş central. Acesta are in palmaresul său 10 meciuri în echipa naţională de tineret a Portugaliei. Cu ultima echipă a jucat în 5 meciuri, în Europa League. Moreira are în palmares 114 meciuri în primul eşalon din Portugalia (7 goluri) şi 117 în cel de-al doilea (6 goluri).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.