FC Farul a cerut public, joi, ca LPF să anunţe dacă meciul cu FCSB, din acest weekend, va avea loc conform programului, având în vedere informaţiile cu privire la cazurile de infectare cu coronavirus de la gruparea bucureşteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După informaţiile apărute în această săptămână, în spaţiul public, legate de situaţia jucătorilor indisponibili din lotul FCSB, infectaţi cu Covid, solicităm Ligii Profesioniste de Fotbal, organizatoarea competiţiei "Liga 1”,  să ne comunice oficial, cât mai repede posibil, dacă meciul dintre Farul Constanţa şi FCSB se va disputa sau nu la data la care a fost programat, respectiv 24 octombrie 2021.

Clubul nostru doreşte ca acest meci să se desfăşoare la data programării lui, iar organizatorul competiţiei trebuie să ne comunice astăzi, în funcţie de documentaţia prezentată de FCSB , dacă meciul se joacă sau nu”, se arată în comunicatul FC Farul.

Echipa constănţeană are programat meciul cu FCSB duminică, la ora 20.30, în etapa a XIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.