FC Dinamo a anunţat, joi, că senegalezul Abdoulaye Ba, transferat definitiv de la Rayo Vallecano, a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ba a început fotbalul la Academia de juniorii a clubului FC Porto şi a evoluat în carieră pentru FC Porto B, FC Porto, Sporting Covilha, Academica Coimbra, Vitoria Guimaraes, Rayo Vallecano, Fenerbahce, Alanyaspor, 1860 München şi Deportivo La Coruna.

Jucătorul are şapte selecţii în prima reprezentativă din Senegal. Pentru Senegal U23, Abdoulaye Ba a jucat patru meciuri şi a marcat un gol.

Abdoulaye Ba este campion al Portugaliei cu FC Porto în 2013, de două ori câştigător al Cupei Portugaliei cu FC Porto (2010) şi Academica Coimbra (2012), iar de trei ori a cucerit Supercupa Portugaliei cu FC Porto (2009, 2012, 2013).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.