Formaţia FC Buzău a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Braşov,, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golul a fost marcat de Paţurcă, în minurul 28.

Partida Concordia Chiajna – Dunărea Călăraşi are loc tot joi, de la ora 19.30.

Meciul Hermannstadt – Petrolul se va disputa vineri, confruntările Unirea Constanţa – CS Comunal Şelimbăr, Poli Iaşi – Unirea Dej, Metaloglobus Bucureşti – Ripensia Timişoara, Csikszereda Miercurea Ciuc – Unirea Slobozia şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Dacia Unirea Brăila sunt programate sâmbătă, partida Politehnica Timiţoara - CSA Steaia se va disputa duminică, iar partida Universitatea Cluj – Astra va avea loc marţi, 30 noiembrie.

Lider în clasament este Petrolul, cu 39 de puncte. Pe locul doi se  află Universitatea Cluj, cu 33 de puncte, iar pe trei este Hermannstadt, cu 31 de puncte. FC Buzău ocupă locul 5, cu 28 de puncte şi un joc în plus faţă de primele clasate. FC Braşov este pe 16, cu 9 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.