FC Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (2-0) şi cu ceva emoţii, echipa Real Sociedad, în prima etapă a campionatului spaniol de fotbal LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Pique '19, Braithwaite '45+2, '59, Sergi Roberto '90+1 / Cienfuegos '82, Oyarzabal '85.

Acesta a fost primul meci disputat de FC Barcelona după ce atacantul Lionel Messi a plecat la PSG. Argentinianul a jucat până anul acesta 17 sezoane la rând pentru catalani.

Potrivit marca.com, în minutul 10, număr similar cu cel purtat de jucătorul argentinian, numeroşi fani i-au scandat numele şi au ridicat tricourile lui Messi, în timp ce au existat şi bannere care arătau recunoştinţa faţă de atacant. În acelaşi timp, au fost afişate bannere împotriva lui Joan Laporta şi a predecesorului său, Josep Maria Bartomeu, pentru vina acestei plecări istorice. "Barca da, Laporta nu" şi "Laporta, sclavul duşmanului" s-au numărat printre mesajele transmise.

În momentul în care numele actualilor jucători au fost pronunţate înainte de meci, fanii au aplaudat intens pentru Gerard Pique, după ce acesta a fost de acord cu o reducere a salariului pentru a permite clubului să-i legitimeze pe Memphis Depay şi Eric Garcia. Jordi Alba, care încă negociază o reducere, a primit câteva fluierături, fără intensitate însă.

Conform marca.com, la partida de pe Camp Nou au asistat 20.384 de spectatori.

Într-un alt meci din prima etapă, care a avut loc tot duminică, Atletico Madrid a învins, în deplasare, cu scorul de 2-1, pe Celta Vigo.

Au marcat: Iago Aspas '59 (p) / Angel Correa '23 şi '64.

Cele două echipe au terminat partida în câte zece jucători, după ce Mallo (Celta) şi Hermoso au avut o dispută sancţionată cu cartonaşul roşu pentru fiecare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.