Formaţia FC Barcelona s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Spaniei, după ce a învins, joi seară, în deplasare, scor 2-0 după prelungiri, echipa de liga a treia Cornella.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat Dembele ‘92 şi Braithwaite ‘120+1.

În prima repriză, FC Barcelona a ratat un penati prin Pjanic, în minutul 39. În repriza a doua Barcelona a mai ratat o lovitură de la 11 metri, prin Dembele, în minutul 80.

De la Cornella a fost eliminat Estelles, în minutul 118.

Pentru FC Barcelona a fost prima dată când a disputat trei meciuri consecutiv cu prelungiri (după 13 ianuarie – 4-3 cu Real Sociedad, după lovituri de departajare, în semifinalele Supercupei Spaniei, şi 17 ianuarie – 2-3 cu Athletic Bilbao după prelungiri, în finala Supercupei Spaniei). Anterior, catalanii au mai avut câte două meciuri consecutive cu prelungiri în aprilie 1916 şi în mai 1928.

Tot joi, Athletic Bilbao s-a calificat în optimi trecând de echipa din liga a treia UD Ibiza, scor 2-1, după ce adversarii au condus cu 1-0. Pentru Ibiza a înscris Perez, în minutul 12. Athletic Bilbao s-a impus prin golurile marcate de Garcia ’52 şi Nunez ‘90+1.

Mai sunt calificate în faza următoare a Cupei Spaniei echipele Valladolid, Almeria, Girona, Levante, FC Sevilla, Rayo Vallecano, Granada, Osasuna, Betis, Navalcarnero, Villarreal, Valencia, Real Sociedad şi Alcoyano.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.