FC Barcelona a anunţat, vineri seară, că a ajuns la un acord de principiu cu Dani Alves, brazilianul urmând să revină astfel la gruparea catalană, pentru care a mai jucat în perioada 2008-2016.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înţelegerea este valabilă până la finalul actualului sezon.

Brazilianul va participa la antrenamente începând de săptămâna viitoare, însă nu va putea evolua înainte de luna ianuarie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Daniel Alves a jucat la Barça timp de opt sezoane, între 2008 şi 2016, şi a câştigat trei Ligi Campionilor şi cinci campionate spaniole. Şi-a continuat cariera la Juventus, PSG şi Sao Paulo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.