La doar 24 de ore după victoria cu 3-2 cu Almeria în La Liga, FC Barcelona a pierdut, joi, scor 2-3, în faţa mexicanilor de la Club America, într-un meci amical în Statele Unite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile catalanilor au fost marcate de Lamine Yamal şi Marc Guiu.

Pe teren au fost prezenţi şi câţiva dintre jucătorii cheie ai echipei, printre care Robert Lewandowski, Frenkie de Jong, Andreas Christensen şi Joao Felix. După meci, antrenorul Barcelonei, Xavi, a evidenţiat aspectele pozitive ale evenimentului. "Acest tip de meci este pozitiv pentru Barcelona. Clubul se află într-o situaţie în care trebuie să ne adaptăm, să oferim spectacol fanilor din Statele Unite, care ne primesc întotdeauna cu afecţiune"

Întâlnirea dintre cele două cluburi era programată de mult timp şi, mai ales, avea un aspect financiar important pentru FC Barcelona, care, potrivit presei catalane, ar fi primit între 4,5 şi 5 milioane de euro pentru acest meci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.