Clubul FC Argeş anunţă că a ajuns la o înţelegere cu fundaşul Gabi Matei, mijlocaşul Gabriel Deac şi portarul Alexandru Greab. Cei trei au semnat angajamente valabile până la sfârşitul sezonului 2020-2021, cu posibilitatea de prelungire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin legitimarea celor trei, alb-violeţii au ajuns la cinci transferuri perfectatate în această perioadă precompetiţională, cu piteştenii mai semnând mijlocaşul Georgian Honciu şi atacantul Ndiaye Mediop, ambii de la Dunărea Călăraşi.

Gabi Matei(30 ani) a evoluat în precedenta ediţie de campionat în Liga I, ca fundaş dreapta la Academica Clinceni. Fotbalistul originar din Curtea de Argeş a mai lucrat cu Ionuţ Badea pe vremea când acesta antrena Internaţional Curtea de Argeş. După desfiinţarea echipei argeşene, Matei a ajuns în 2010, la Pandurii Târgu Jiu, după care, în 2011, a fost transferat de Steaua Bucureşti pentru 600.000 euro. Sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, Matei a câştigat două titluri şi Cupa României. ASA Târgu Mureş, Gornik Leczna, FK Zira, Termalica şi Concordia Chiajna, sunt echipele la care Matei a mai evoluat de-a lungul timpului.

Gabriel Deac(25 ani) este mijlocaş dreapta şi a evoluat în sezonul trecut la Petrolul Ploieşti, adversarul piteştenilor din play-off-ul pentru promovarea în Liga I. În tricoul "Lupilor galbeni", Deac a bifat 15 meciuri, în 9 fiind titular. Înainte de a semna cu Petrolul, mijlocaşul a jucat timp de 5 sezoane la FC Voluntari, patru în Liga I şi unul în Liga II, reuşind să câştige cu ilfovenii Cupa României şi SuperCupa. În prima ligă, Deac are 84 de meciuri şi 4 goluri, iar în eşalonul secund a bifat 24 de partide şi 6 goluri.

Alexandru Greab(28 ani) semnase cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe la jumătatea lunii iulie a acestui an, dar a decis să rupă înţelegerea pe care o avea cu covăsnenii pentru a veni la Piteşti. Greab a ajuns în vara anului 2018 la Concordia Chiajna, când ilfovenii evoluau în Liga I. În precedenta ediţie de campionat a fost utilizat în 17 partide dintr-un total de 22 desfăşurate până în momentul suspendării Liga 2 din cauza pandemiei COVID-19. Înainte de a semna cu Concordia Chiajna, gooal-keperul care măsoară 198 cm jucase 6 sezoane la Gaz Metan Mediaş. Portarul originar din Bistriţa are peste 60 de meciuri în Liga I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.