Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat joi seară, după calificarea în turul trei preliminar al Conference League, că formaţia sa a fost mai puternică mental în repriza a doua a meciului cu Urartu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mi-a plăcut 4-5 jucători foarte buni. Ţin să felicit suporterii noştri. Am fost trataţi foarte bine şi mulţumim. Au o bază sportivă care aseamană cu a noastră. Fotbalul pe care îl joacă ei, îl jucăm şi noi, noi am fost mai puternici mental în repriza secundă. Defensiv nu jucăm aşa bine ca ofensiv. Luăm foarte multe goluri la început, le-am spus, s-a discutat, dar aşa s-a repetat de când a început campionatul. Trebuie să schimbăm lucrul asta”, a spus Hagi, potrivit orangesport.ro.

Echipa Farul Constanţa a învins joi, în deplasare, scor 3-2, formaţia armeană FC Urartu, în manşa secundă a turului al doilea preliminar din Conference League. Farul s-a calificat pentru turul al treilea preliminar al Conference League, cu 6-4 scor cumulat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.