Echipa Farul Constanţa a întrecut duminică, pe teren propriu, formaţia FC Argeş, scor 3-0, şi a trecut pe primul loc în clasamentul Superligii. Meciul, care a contat pentru etapa a zecea, a fost întrerupt timp de opt minute, pentru a i se acorda îngijiri medicale unui spectator.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de la Ovidiu a fost întrerupt de arbitru timp de opt minute, începând din minutul 25, atunci când unui spectator I s-a făcut rău, iar personalul medical de pe ambulanţa prezentă la stadion i-a acordat îngrijiri, transportându-l apoi la spital.

Farul a deschis scorul în minutul 7, prin Grameni, care a înscris din careu, iar în minutul 57 Tudor Băluţă l-a majorat la 2-0. Torje a închis tabela în minutul 90, stabilind scorul final.

Farul ocupă primul loc în clasamentul Superligii, cu 21 de puncte, dar golaveraj mai bun decât echipa de pe locul secund, Rapid Bucureşti.

FARUL: Aioani - R. Benzar (Sîrbu 46), Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, T. Băluţă (Borza 72), Grameni – Pitu (Doukoure 61), Alibec (Morar 80), L. Munteanu (Torje 62). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FC ARGEŞ: Greab - Tofan, Dobrosavlevici, M. Constantin, Vianna - I. Şerban (Enzo Celestine 69), Meza Colli (Alceus 69), Njike - Işfan (Creţu 55), Garita, I. Latovlevici (Jakolis 66). ANTRENOR: Andrei Prepeliţă

Cartonaşe galbene: Kiki 64, Torje 66 / Işfan 45, Creţu 61, Enzo Celestine 76, Vianna 81

Arbitri: Andrei Florin - Avram Valentin, Badea Marius – Ionuţ Coza

Arbitri VAR: Costreie Sorin - Dumitru Ionel Valentin

Observator: Marian Dorobanţu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.