Grupul Bad Gones, de suporteri ai echipei Olympique Lyon, a anunţat că cedează personalului medical locurile de care beneficiază pentru turneul amical organizat de clubul francez, la care participă şi Celtic Glasgow, Glasgow Rangers şi Nice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turneul are loc joi şi sâmbătă.

La competiţia amicală de pe arena Goupama este autorizată prezenţa a 5.000 de spectatori. În mod normal, în tribune s-ar fi aflat fanii din grupul Bad Gones.

“După ce ne-am gândit mult, am decis că actualul context nu favorizează revenirea unei asociaţii şi a unui grup cu peste 6.000 de componenţi. Să alegem dintre noi ar fi fost complicat şi penibil. Cota acordată nouă de club nu ne permite să revenim în peluză aşa cum ne-am fi dorit. Astfel, aşteptăm ca situaţia să se îmbunătăţească şi ca autorităţile să ridice măsurile restrictive pentru a noi să revenim în peluză. Drept urmare, nu se pare logic ca de cota pentru Bad Gones să beneficieze cei care, de la sfârşitul iernii, au trecut prin momente grele, obositoare şi luptă şi astăzi pentru combaterea virusului, a bolilor şi cu lipsa de respect a numeroşi francezi care trăiesc ca şi cum nu ar fi nimic. Aceste locuri le vor fi distribuite angajaţilor de la centrele pentru persoanele în vârstă  şi din spitale. Le dorim să petreacă momente frumoase de fotbal şi le mulţumim pentru tot ce au făcut pentru Franţa”, se arată într-un comunicat al Bad Gones.

Fanii au precizat că totuşi la meciuri va fi prezentă o delegaţie a lor, pentru a-l însoţi pe unul dintre suporteri, “lovit puternic de această pandemie”.

La turneul organizat de Lyon, joi vor avea loc partidele Nice – Celtic şi Olympique Lyon – Rangers, iar sâmbătă sunt programate meciurile Nice – Rangers şi OL – Celtic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.