Fanii echipei de baschet masculin CSU Sbiu au intrat, sâmbătă, în Cartea Recordurilor, cu revista într-un format uriaş - CSU Fans Magazin 200 -, cea mai mare din lume. Suporterii vor scoate la licitaţie mai multe exemplare, inclusiv unele semnate de vedete din Euroligă, pentru a aduna bani destinaţi construirii statuii fostului jucător emblemă al CSU, Elemer Tordai, care a decedat la doar 36 de ani, în 2007.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSU Fans Magazin, singura revistă de baschet din România, care a intrat în al 13-lea an de existenţă, sărbătoreşte numărul 200 cu o ediţie specială, care are  24 de pagini în formatul 1×1.6 metri.

Proiectul este realizat de Asociaţia ”Al 6-lea jucător” şi are ca dublu scop marcarea numărului aniversar al revistei şi strângerea de fonduri pentru realizarea proiectului înscris la Maratonul Internaţional Sibiu - statuia lui Elemer Tordai.

Revista va fi tipărită şi în format standard, într-un tiraj de 1.500 de exemplare, iar opt dintre acestea vor avea autografe ale unor sportivi renumiţi din România, dar şi din baschetul internaţional. Cele opt reviste cu autograf vor fi fi şi ele scoase la licitaţie, într-un format de colecţie, înrămate.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.