Marele Premiu al Italiei, de la Monza, din acest weekend, va fi ultimul pentru familia Williams în Formula 1, informează williamsf1.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După 43 de ani şi 739 de Grand Prix-uri, familia va părăsi sportul ca urmare a recentei schimbări a proprietarului, acesta devenind Doriltom Capital”, se arată pe site-ul echipei de F1.

Claire Williams, în vârstă de 44 de ani, fiica fondatorului echipei, Frank Williams, renunţă astfel la funcţia de director general. “Viitorul echipei fiind asigurat, simţim că acesta este momentul potrivit pentru noi să ne retragem din sport. Ca familie, prioritatea noastră a fost mereu Williams. Suntem în acest sport de peste patru decenii. Suntem incredibil de mândri de realizările noastre şi de moştenirea pe care o lăsăm. Ştim că echipa rămâne pe mâini bune şi că numele Williams va dăinui. Acesta poate fi sfârşitul unei ere pentru Williams ca echipă condusă de o familie, dar este începutul unei noi ere pentru Williams Racing şi îi urăm succes în viitor”, a declarat Claire Williams.

Frank Williams, acum în vârstă de 78 de ani, a fondat echipa Williams în 1977. Echipa a fost cumpărată în urmă cu zproximativ zece zile de fondul de investiţii american Dorilton Capital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.