Familia lui Ezequiel Lavezzi a dat asigurări, în mesaje postate pe Instagram, că acesta se simte bine după ce a fost spitalizat cu răni la abdomen şi claviculă, relatează RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul fotbalist internaţional argentinian Ezequiel Lavezzi (38 de ani) a fost internat în spital, fiind rănit în circumstanţe neclare, dar "se simte bine". Este anunţul fratelui său, Diego.

"Tuturor celor care au fost îngrijoraţi de starea de sănătate a fratelui meu, vreau să vă mulţumesc şi să vă spun că Pocho este bine şi se recuperează după acest incident domestic. Vă mulţumesc", a scris el.

Tomas Lavezzi, fiul fostului atacant al PSG, a făcut şi el comentarii similare. "Nu mai inventaţi variante, pentru că există o familie în spatele ei", a adăugat el.

O căzătură la o petrecere

Când s-a anunţat că Ezequiel Lavezzi a fost spitalizat cu o rană abdominală şi o fractură de claviculă, versiunea iniţială a fost că a fost înjunghiat în timpul unei dispute. S-a vorbit chiar de o dispută în familie cu Diego Lavezzi. Cu toate acestea, după cum a relatat presa argentiniană, primele concluzii ale anchetei poliţiei indică o căzătură în timpul unei petreceri în Punta del Este (Uruguay). În dosar nu se menţionează nicio rană provocată de obiecte ascuţite.

Ezequiel Lavezzi a părăsit Uruguayul şi se află acum sub tratament în Rosario (Argentina), potrivit Olé.

Autor a 35 de goluri în 161 de meciuri cu PSG între 2012 şi 2016, precum şi a 48 de goluri şi 56 de pase de gol cu SSC Napoli între 2007 şi 2012, "Pocho" s-a retras din fotbal din noiembrie 2019. El a jucat de 51 de ori pentru Argentina.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.