Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) şi F1 au anunţat, sâmbătă, că înainte de startul sezonului de Formula 1, care are loc în acest weekend, în Austria, s-au făcut peste 4.000 de teste pentru coronavirus, toate cu rezultat negativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au fost testaţi, în perioada 26 iunie – 2 iulie, 4.032 piloţi, componenţi ai echipelor şi angajaţi.

Potrivit AFP, cele aproximativ 2000 de persoane prezente la Marele Premiu al Austriei, la Spielberg, vor rămâne acolo pentru următorul GP, săptămâna viitoare, iar apoi vor pleca în Ungaria, la Budapesta, pentru a treia cursă a sezonului. Toţi cei prezenţi vor fi testaţi din cinci în cinci zile.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Campionatul Mondial de Formula 1 ar fi trebuit să înceapă la 15 martie, în Australia, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. 16 curse din acest an au fost amânate sau anulate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.