Pilotul olandez Max Verstappen, campionul mondial al sezonului, a încheiat vineri pe prima poziţie calificările Marelui Premiu al Braziliei la Formula 1, de la Interlagos, şi va pleca din pole position în cursa de duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campionul mondial a început perfect calificările de la Sao Paulo şi s-a instalat pe primul loc încă din primele tururi ale Q3. Însă vremea le-a făcut probleme piloţilor pe circuitul Interlagos, redenumit Autodromo Jose Carlos Pace, şi organizatorii au fost nevoiţi să folosească steagul roşu, pentru ca apoi să pună capăt mai devreme sesiunii de calificare.

Max Verstappen (Red Bull) va pleca din pole-position, pe locul secund a venit Charles Leclerc (Ferrari), iar piloţii de la Aston Martin, Lance Stroll şi Fernando Alonso, au încheiat pe locurile 3 şi 4. Locurile 5 şi 6 au fost ocupate de  piloţii Mercedes, Lewis Hamilton şi George Russell.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.