Evenimentul Kids Day din cadrul BRD Bucharest Open, la care urmau să participe Sorana Cîrstea, Irina-Camelia Begu şi Ana Bogdan, a fost amânat pentru miercuri, a anunţat preşedintele turneului, Dumitru Hărădău, conform paginii de Facebook a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Evenimentul Kids Day, programat duminică, 16 iulie, de la ora 11.00, se amână, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pentru miercuri, 19 iulie, ora 11.00.
Mai multe informaţii vor fi oferite în zilele următoare", se arată pe pagina de Facebook BRD Bucharest Open.

În urmă cu câteva zile, FR Tenis anunţa că duminică, pe Terenul Central de la Arenele BNR, va avea loc întâlnirea copiilor cu jucătoarele lor preferate, iar Sorana Cîrstea, Irina-Camelia Begu şi Ana Bogdan au confirmat că vor fi prezente.

Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 6 şi locul 63 WTA, şi Ana Bogdan, numărul 115 mondial, vor fi adversare în primul tur al turneului BRD Bucharest Open, iar Irina-Camelia Begu, locul 64 WTA şi cap de serie 7 o va avea ca adversară pe sportiva sârbă Ivana Jorovici (183 WTA).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.