Zeci de poliţişti, jandarmi, localnici şi voluntari, caută de mai bine de 12 ore doi bărbaţi, ciobani la o stână din localitatea Bordeşti. daţi dispăruţi într-o pădure din Vrancea. Unul dintre dispăruţi a fost găsit dar continua căutările celui de-al doilea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Vrancea au fost sesizaţi luni seară în juurul orei 21. 30 în legătură cu dispariţia a doi bărbaţi, ciobani la o stână din comuna Bordeşti. Cei doi ar fi plecat cu oile la păscut prin pădure şi nu au mai revenit.

Bărbaţii nu au fost văzuţi, unul din 5 octombrie, iar cel de-al doilea din 6 octombrie. Imediat, poliţiştii au demarat căutările. Lucrători ai Ministerului Afacerilor Interne, localnici şi salvatori montani au luat la pas şi cu maşinile de teren pădurile din localităţile Bordeşti, Dumitreşti şi Slobozia Bradului.

Echipele de căutare au avut o misiune dificilă, din cauza întunericului, vremii foarte reci şi terenului accidentat. După mai multe ore de căutări, marţi in jurul orei 7. 30, unul dintre ciobani a fost găsit în viaţă, fără alte probleme.

”În urma cercetărilor efectuate împreună cu reprezentanţi ai IJJ, ISU şi SVSU, unul dintre ciobani a fost identificat azi-dimineaţă în zona Releului Pleşeşti, în perioada în care a lipsit nefiind victima vreunei infracţiuni.”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

În prezent continuă căutările pentru identificarea ciobanului plecat în data de 5 octombrie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.