Simona Halep stă între istorie şi Serena Williams, a titrat ediţia online în limba franceză a canalului Eurosport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Titlul face referite la trofeul de grand slam cu numărul 24 pe care Serena Williams îl poate cuceri, sâmbătă, în finala de la Wimbledon, în care o va întâlni pe Simona Halep.

O victoriei a americancei ar face-o pe aceasta să egaleze numărul de grand slam-uri câştigate de legendara Maragret Court, care deţine recordul.

"Dar în finală Simona Halep va face totul pentru a o împiedica şi pentru a-şi înscrie ea numele în palmaresul de la All England Club", a precizat sursa citată.

Însă româncei nu îi va fi uşor, pentru că Serena Williams "şi-a regăsit ceea ce o făcea atât de redutabilă în circuitul feminin: forţa sa şi agresivitatea ei la serviciul şi la retur".

"Dar pe o suprafaţă mai lentă ca anul trecut, potrivit majorităţii jucătorilor, ea a înflorit şi ar putea câştigat al doilea <major> din carieră", a continuat Eurosport. 

Simona Halep, locul 7 WTA, va juca sâmbătă, la Wimbledon, în compania Serenei Williams, locul 10 WTA, a cincea finală de grand slam, a treia de turneu în acest an şi cea cu numărul 36 (în total) din carieră, la simplu. Jucătoarea română a câştigat un singur grand slam, la Roland Garros, anul trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.