Echipa italiană Lazio Roma, cu Ştefan Radu titular, a cedat joi seara, scor 1-5 în Danemarca, cu Midtjylland, iar Cristiano Ronaldo a înscris pentru Manchester United la Chişinău, în partida cu Sheriff Tiraspol. Feyenoord a învins cu 6-0 echipa austriacă Sturm Graz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ştefan Radu a fost titular la Lazio şi a fost înlocuit în minutul 53 cu Adam Marusic, atunci când scorul era deja 3-0 pentru danezii de la Midtjylland. Golurile surprinzătoarei victorii a gazdelor au fost marcate de Paulinho 26, Kaba 30, Evander 52 penalti, Isaksen 67 şi Sviatchenko 72. Pentru italieni a înscris Milinkovic-Savic, în minutul 57.

La Chişinău, Manchester United s-a impus cu 2-0 în faţa echipei Sheriff Tiraspol. Scorul a fost deschis de Sancho, în minutul 17, şi a fost majorat de Cristiano Ronaldo, din penalti, în minutul 39.

Rezultate înregistrate joi seara în meciurile din Europa League:

Grupa E: Real Sociedad – Omonia Nicosia 2-1; Sheriff Tiraspol – Manchester United 0-2.

Grupa F: Feyenoord Rotterdam – Sturm Graz 6-0; Midtjylland – Lazio Roma 5-1.

Grupa G: Qarabag – FC Nantes 3-0; Olympiakos Pireu – Freiburg 0-3.

Grupa H: AS Monaco – Ferencvaros 0-1; Trabzonspor – Steaua Roşie Belgrad 2-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.